Orok sareng Barudak Imut Ultrasonik Anak Éléktrik Sikat Huntu Pikeun Barudak Ku Lemes Bristle ED710

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Tembongkeun Produk:

Spésifikasi:

Bahan ABS
Sumber Kakuatan 2W, Ngeusi Induk nirkabel
Jenis Batré DC 3.7V, Batré Litium 500mAh
Teu kalis cai IPX7
Ukuran Produk 25 * 20 * 180mm
Beurat bersih 69g

Fitur:

1.Méjetis Levitasi Motor.
2. Kualitas Tinggi Dupont Nylon 612 bulu.
3.2 mode fungsi (Bersih, Bodas)
4,2 menit otomatis sareng peringatan waktos interval 30 detik
5. Geter 18000 stroke / mnt
6.30 dinten runtime batré saatos 6 jam ngecas.
7. Sikat sirah silikon lemes sareng élastisitas anu saé, langkung raoseun pikeun pas kana rongga lisan murangkalih.
8. Desain sistem kontrol anu unik ku nyalira, cocog sareng motor sareng ngahémat énergi.

Naon sababna ngantep anjeun milih sikat huntu listrik sonic?

1. Desain karton narik budak anu dianggo ku éta. Ngeusi ulang nirkabel kalayan daya panjang anu salami 30 dinten (dua kali sapoé) nganggo sakali dina muatan pinuh bakal masihan aranjeunna kirang ganggu. Barudak ngan ukur kedah nempatkeun sikat huntu listrik dina dasar pikeun ngeusi batre. Teu nganggo kabel USB tambahan pikeun nyambungkeun. Gampang sareng aman.
Kontrol waktos otomatis 2.2 menit ngadidik murangkalih ka sikat waos salaku waktos anu disarankeun sareng interval 30 detik lirén ngingetkeun aranjeunna kana kuadran salajengna tina sungut pikeun beberesih anu tuntas. Kabiasaan nyikat anu leres bakal dikembangkeun sacara biasa.
3. Ukuran cekelan anu raoseun didesain kanggo sakedik panangan, enteng sareng gampang dicekel. Disayogikeun sirah sikat anu lemes sareng lemes, murangkalih bakal ngaraosan pangalaman sikat anu langkung aman sareng langkung raoseun, dibandingkeun sareng sikat huntu manual.
4. Waterproof: IPX7 waterproof bakalan aman pikeun anjeun sareng sikat waos, éta henteu aya patarosan naha anjeun nganggo sikat huntu nalika anjeun mandi atanapi ngabersihkeun dina cai.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami